divendres, 31 de març del 2017

NI 100 DIES DE GRÀCIA

Mentre repasso les notes d'avui de la meva llibreta vermella d'habitatge m'ha vingut al cap l'eslogan de la nostra darrera campanya electoral. "Tota una altra història". Un lema que volia transmetre la necessitat d'impulsar una manera diferent de fer les coses, lluny del populisme i el culte a la persona, una aposta per construir enlloc de destruir i que posava a les persones com a prioritat.
I de veritat que el que estem fent a Malgrat és tota una altra història. Potser resulta difícil d'entendre per alguns que es deixen atrapar per la crítica facilona, sense ni donar els 100 dies de gràcia que tot govern mereix.Tant se val. Tanquem una setmana en que hem posat fil a l'agulla en molts temes que anirem perfilant. Una setmana que ja ha permès posar blanc sobre negre i que deixa clar que ni som "continuistes" ni anem enrera com els crancs.
Les coses al ritme que han d'anar. Tindrem comptadors d'aigua solidaris, treballem en la ruta de La Tordera, el casal d'estiu municipal oferirà places per infants amb necessitats especials, els veïns podràn participar en els projectes del barri, estem planificant la millora del manteniment i gestió dels espais públics, busquem solucions per la regressió de la costa, però sense acceptar imposicions i garantint el respecte a la zona deltaica (si calen dos reunions les fem, perquè la feina no ens espanta), trepitjem els barris per detectar mancances i deficiències i per copsar la opinió dels veins. 
Som lents? No sé. Avui que la cultura gastronòmica està en alça posem que no som un govern "fast food", sinó més aviat "slow food". Cuinem a ritmes diferents, però cuina de qualitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada