dilluns, 2 de setembre del 2013

SETEMBRE I RETORN

Arriba setembre i ens hem de posar en marxa. Certament, després de l'agost retornem poc a poc a la normalitat, perquè setembre té un cert gust de retorn i d'inici de curs. I aquest setembre arrenca amb molta força, especialment per la cita amb un 11 de setembre protagonitzat per la gran cadena humana que recorrerà tot el territori català –més de 400 quilòmetres– i que, un cop més posarà al nostre país al centre de totes les mirades. D'altra banda, parlarem de concretar una data per la consulta i tot apunta que viurem molts debats i escoltarem moltes raons d'uns i altres. Ben segur que també haurem de sentir moltes mentides i algunes bestieses ( només cal veure la darrera brillant idea del Sr. Navarro del PSC de fer-nos pagar per expressar el que sentim molts catalans). Tot plegat fa que aquest inici de curs presenti un panorama molt interessant a nivell de país, i que la il·lusió d'un nou horitzó ens aporti l'oxígen necessari per suportar un entorn econòmic tant depriment. 

A nivell local també reprenem el curs d'un mandat que es mou a pas de tortuga. De moment, canvi de data del ple de setembre que del primer dijous de mes passa al dia 12 de setembre. Pel que sembla el nostre govern no ha tingut prou temps per fer els deures. Continuem impacients a l'espera de tenir notícies de la nova graella d'Ona Malgrat i del seu espectacular salt a internet, però ja se sap, el millor foc no és el que s'encen més ràpidament. Aquest setembre parlarem també del projecte de remodelació del Passeig Marítim, un projecte molt esperat i necessari per cristalitzar la nostra idea de cosir bona part de la façana marítima amb el mar, i que pot representar un impuls econòmic important pel municipi i una revitalització del sector turístic. 

Definitivament, un setembre que arriba carregat de feina i de projectes, professionals, polítics i personals.

2 comentaris:

  1. endevant i anims ho fareu molt be

    ResponElimina
  2. Serà molt interessant veure com es concreta la remodelació del Passeig i quan pot costar. No oblideu de quantificar l'impuls econòmic que pot representar, però feu-ho bé, no com els comptes de la lletera de l'AVE.

    ResponElimina