diumenge, 25 de desembre del 2011

BON NADAL!

És Nadal!. No importa el fred que faci a fora, ni els problemes, ni els temors, ni les angoixes. De cop tot s'atura i retorna l'antiga escalfor que omple cada racó de la casa d'olors i veus familiars. L'escalfor que ens transporta per uns instants als records i  les il·lusions dels infants. 


De sobte, és temps de recordar als que viuen lluny, o aquells que no veiem al llarg de l'any. Ens felicitem, ens abracem i ens fem més petons. Fins i tot, a vegades m'agradaria guardar una mica de l'esperit nadalenc en un pot per deixar-lo anar una estona qualsevol dia de l'any, perquè el Nadal és una tassa plena de bons desitjos sincers que massa sovint s'esvaeixen tot just encetem l'any. 


De fet, el Nadal no és un carrer de llums o les presses per comprar els regals, ni els àpats, ni el sopar amb els companys de la feina. Tot això està bé, però no és Nadal. El Nadal és un sentiment que neix de dins. És una pau estranya. És una necessitat de mirar al nostre voltant, de pensar en aquells que han tocat fons. Necessitat de compartir allò que tenim. Necessitat d'agrair les coses que ens han estat donades i, sobretot, agrair l'amor, perquè aquest és l'autèntic regal. 

BON NADAL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada