divendres, 6 de maig del 2011

EL CANVI TRUCA A LA TEVA PORTA

Ja estem en campanya electoral per les municipals 2011. De fet, fa temps que vivim una intensa precampanya, i només espero que tingueu una mica de paciència, perquè tot plegat queden 15 dies. Ara hem d'intensificar el missatge, però des de CIU portem molts mesos treballant per explicar que tenim un projecte per Malgrat, un projecte construit amb les aportacions de tots aquells que ens han fet arrivar les seves idees. Ahir vam encetar el tram final de la cursa amb molta il·lusió. Sense eufòria, perquè som realistes i sabem que a Malgrat tot és molt disputat, però amb responsabilitat, fent pinya i confiats que el canvi és possible.  

Malgrat necessita un canvi d'aires. Ho sap tothom, fins i tot els més fidels al règim. El poble no es pot permetre continuar perdent oportunitats, i un nou mandat de crispació, de personalisme i d'inèrcia ens acabarà enfonsant en l'ensopiment. Per això des d’avui, i amb la confiança que ofereix comptar amb un bon equip i un bon projecte, trucarem a la porta dels malgratencs i malgratenques per convidar-los a concedir una oportunitat al canvi, que es passin al canvi, que comprovin que hi ha una altra manera de fer les coses. 
El 22 de maig tenim una gran oportunitat a les mans: podem optar per continuar perdent oportunitats, lamentant-nos, i donant el govern a una gent que fa i desfà a voluntat, o podem optar per canviar les coses, per un govern nou, amb noves maneres i nous horitzons. 

El canvi només serà possible sumant sensibilitats, i CIU és ara per ara la formació que ofereix el compromís de governar per tothom i escoltant a tothom. Hi ha moltes opcions, però només la força de sumar ens donarà l'oportunitat d'obrir les finestres d'una vegada.

4 comentaris:

  1. Al tanto que no t'hi fumis de lloros, tant obrir les finestres!

    ResponElimina
  2. Neus
    un ciutadà corrent que vol un canvi i que ja ha fet algun altre post sobre la no-casualitat,
    si vols no publiquis aquest post...però mira de fer alguna entrada on destaquis dins el projecte que comentes...front un posicionament dels altres basat a l'història i bàsicament a les obres fetes...crec interessant que algú reflexioni no ja d'obres... sino p.e de generació d'ocupació com a mitjà per reforçar benestar i serveis socials en un futur proper pels nostres fills...entra per aquí ressaltant que a l'actual context (que ha canviat per qui no s'hagi adonat encara) no podem aplicar les mateixes polítiques....perque ja no són vàlides simplement (no ho dius tu ...sino el context soci-econòmic, la UE, etc..)......necessitem involucrar gent amb idees i capacitats més enllà del color (p.e jo puc tenir idees per plans d'atracció empresarial combinada amb el foment turístic amb diferents escenaris estratègics)...
    espero ens coneixerem algun dia.
    Gràcies per "escoltar"

    ResponElimina
  3. Per "l'anònim" anterior d'un altre "anònim no-casual"...
    de que tens por?
    potser del diàleg si t'entenc bé? potser de la gent preparada que escolta més enllà de partits?
    curiòs si més no !!! no puc arribar a endevinar la teva "orientació" política... (irònia si arribes a llegir fins aquí i no entens res)

    ResponElimina
  4. M'ha agradat molt el comentari que diu "necessitem involucrar gent amb idees i capacitats més enllà del color (p.e jo puc tenir idees per plans d'atracció empresarial combinada amb el foment turístic amb diferents escenaris estratègics)...".

    Penso que anem en la mateixa línia i coincideixo plenament amb el que dius. Mira el nostre programa i veuràs que parlem precisament de canviar de model, d'aplegar esforços per sumar idees i impulsar noves polítiques centrades en la promoció i l'ocupació. És veritat, el món ha canviat molt, els recursos no són els mateixos i caldrà posar-nos d'acord per veure quins projectes prioritzem, però a més, caldrà atraure projectes que impliquin activitat econòmica.

    Gràcies pel teu comentari. Recolliré la teva proposta i faré un post centrat en el tema.
    Neus

    ResponElimina