dimecres, 5 de gener del 2011

BUROFAX ALS REIS MAGS D'ORIENT

Majestats,

Us escric un burofax, perquè hem d’anar renovant les comunicacions, és més ràpid i queda constància del que us he enviat. Digueu-me desconfiada, però amb les peticions que es fan de cor no s’hi juga.

El primer que demano és salut i seny per tothom.  Humilment demano que siguem capaços de fer front entre tots a  la situació actual, amb esperit de superació i coratge. Que la gent tingui feina i els joves un horitzó que els il·lusioni. Us prego que sigueu generosos i no escatimeu en aquest punt, que ens fa molta falta.

Us demano també que amb la vostra màgia elimineu les injustícies, els egoismes i les desigualtats en el món.  

Per al meu poble us demano progrés, cohesió, qualitat de vida, inversions i sobretot, un sac molt gran d'esperances i confiança en el futur. Si pot ser, porteu-nos un canvi de govern, un canvi que arribi amb nous projectes, amb renovació d’idees i amb gent  que tingui ganes de resoldre problemes i no pas de generar-ne absurdament.  Que la vida és prou complicada per afegir més llenya al foc. 

Un sac de carbó ben ple als polítics del govern que només aixequen el dit  sense  oferir explicacions ni escoltar a ningú. 

A la nostra actual alcaldessa -que no s’ha portat pas massa bé- us prego que li regaleu unes bones vacances. Com li agrada molt viatjar i conèixer món li podeu regalar un creuer de dos anys, o qualsevol altra feina que no sigui l’alcaldia. Prou que s’ho mereix després de tants patiments al serveis dels malgratencs. També us prego que li porteu un bon diccionari amb les paraules “diàleg”, “pau” i “consens” en negreta i subratllat, perquè el pugui portar als plens.  

Al regidor de mobilitat porteu-li el "volant màgic de la Granja de Tiny Love" i tres piles, de recanvi, perquè s’entretingui i deixi de marejar als malgratencs amb més canvis de circulació. 

També us demano, si això no és demanar massa, alguna coseta per a mi. No necessito perfums, joies ni res per l’estil. Tampoc em fa falta un mòbil d’última generació, ni l’ Ipod, ni la “Nespresso”( ni que baixi del cel en George Clooney en persona). Us aviso que aquests regals  em fan una ràbia especial. El que em fa falta és una dosi extraordinària de paciència i de lucidesa per afrontar els mesos que tinc per davant. Sobretot, ajudeu-me per saber escollir el millor camí per fer realitat tots els projectes i somnis sense fer mal a ningú. Aquest és un món molt complicat on no sempre és senzill saber on has d’anar. 

Finalment, l’únic regal que desitjo de veritat per a mi és la salut dels meus, la unió de la meva família, i la felicitat de saber que vaig pel bon camí i que entre tots podem fer possible el canvi que desitgem a Malgrat.

Una abraçada,
Neus

PD. Com sempre hem deixat aigua i menjar a l'entrada.



2 comentaris: