dimecres, 20 de gener del 2010

CATALUNYA PERD EL TREN



A dos quarts de vuit del matí hem començat a repartir targetons informatius a peu d'estació de Malgrat. L'objectiu és denunciar un traspàs de rodalies virtual i sense les inversions necessàries per a garantir un servei òptim. La campanya es va encetar el passat 5 d egener a l'estació de Sants per manifestar el rebuig de CIU a un traspàs parcial de rodalies a la Generalitat, ja que només s'han traspassat els problemes de la gestió, sense la capacitat de poder-los resoldre amb inversions en vies, estacions o el traspàs de regionals. Les declaracions del conseller Nadal, advertint que durant el primer any, no es notaran els efectes del traspàs, dónen la raó a CIU. El que es necessita és, sobretot, incrementar la fiabilitat i la capacitat, una gestió integrada amb la transferència dels serveis regionals i la descentralització establint serveis de rodalies a les demarcacions de Girona, Tarragona i Lleida, nous trens de qualitat, més freqüència de pas, accessibilitat, seguretat i una millora del servei en general.

9 comentaris:

  1. Com diria un amic portugués: esta es demagogia y de la buena! eh Neus i companyia. Vosaltres teniu nervis, que quan vàreu tenir la possibilitat durant vint-i-tres anys, no vàreu fer els deures i ara que s'us avancen i toquen eleccions, tot són campanyes de desprestigui i demagògia. El poble no és tonto!

    ResponElimina
  2. Exacte, el poble no és tonto, per això se l'informa del que es fa sense dir mentides, amb tota la informació i s'explica que ens han fet un traspàs virtual. Potser el que penses que som tontos ets tu.

    neus

    ResponElimina
  3. Ja et dic jo que es pensen que som tontos,en Nadal va dir que ell aniria tren per tren per veure si els lavabos estaven nets. Hi ha res més tonto que dir això?

    ResponElimina
  4. Es nota que no va gaire en tren.

    ResponElimina
  5. I Malgrat perd...l'oremus!!

    ResponElimina
  6. Neus com advocada que ets, voldria preguntar si és legal la destitució d'en Creus com a director de Ràdio Malgrat, d'un dia per l'altre?

    ResponElimina
  7. No m'ho puc creure, lo d'en Creus.
    Destituit! Quina n'ha fet, que no els hi reia totes les gràcies o què?

    ResponElimina
  8. Traspàs virtual? Jo el que penso és que sou curts de mires i no voleu veure que s'està fent més feina en set anys que no pas en vint-i-tres de CiU.

    ResponElimina
  9. Si, deu ser això. Així van les enquestes i per això diu avui el diari que l'equip de Montilla repassa cada gest de Pujol a veure que rasca per repuntar. El que s'ha d'escoltar i llegir a vegades. Déu n'hi do!

    ResponElimina